img
Home / Мнения / Андреа: Кирил Петков и Асен Василев са като икони за България. Трябва да ги пазим, защото други като тях няма да има”

Андреа: Кирил Петков и Асен Василев са като икони за България. Трябва да ги пазим, защото други като тях няма да има”

/
/
/
144 Views

Андреа симпатизира лудо на Кирил Петков и Асен Василев, видя Ко4!

Попфолк певицата Андреа доказа твърденията, че изпълнителите от нейния жанр не са особено надарени в умствения багаж. Тя се оказа голям фен на Кирил Петков и на “Продължаваме промяната” като цяло, въпреки всичките поразии, които направиха досега.

Теодора Андреева (истинското й име) написа пост в социалната мрежа, в който възхвалява Киро Канадеца. Мнозина я укориха, че е влюбена в него и го харесва като мъж, затова го възхвалява, тя обаче отрече, писа “Стандарт“.

“Не съм влюбена в Кирил Петков, но този човек е глътка свеж въздух в българската политиката. Двамата с Асен Василев са като икони за България. Трябва да ги пазим, защото други като тях няма да има”, смята изпълнителката на “Хладна нежност”.

„Изключително уважавам и симпатизирам изцяло на ПППП и особено на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха е едно невероятно начало – да видим нашата България такава, каквато всъщност тя трябва да бъде. Изключително симпатизирам на цялото семейство на Кирил Петков, съпругата му Линда, която е неотклонно до него и отговорността, с която отглеждат 3 те си деца.

Както е казал е един мъдър човек, в малка България има толкова злоба и завист, че ако се разпредели върху населението на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на „българските традиции”. А на ПППП ще кажа – ние сме с Вас, всички прогресивни млади хора, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още много работа! И добре, че Ви има.“.

Очевидно Андреа и Кубрат Пулев са имали разминавания и на политическа тематика по време на връзката си. Оказва се, че певицата е ненавиждала Бойко Борисов, щом обикна така бързо Киро Харварда. Кобрата пък дълго време гласуваше за ГЕРБ, но в последно време и той се отрече от тази партия.

Фолк дивата явно е доволна от лошите взаимоотношения с Русия, скъпия газ, който идва у нас и който не е сигурно докога изобщо ще идва, високите цени на горивата, огромната инфлация и всичко останало, което ПП завеща на своите наследници.

Източник: Паралел 42

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Твоят коментар