Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Астро / Астроложката Василиса Володина: МАЙ 2021 г. ще позлати три знака на зодиака

Астроложката Василиса Володина: МАЙ 2021 г. ще позлати три знака на зодиака

/
/
/
1309 Views

Астрологът Василиса Володина даде своите прогнози за различни знаци на зодиака за този месец.

Например експертът посочи тези, които най-вероятно ще забогатеят в последния месец на тази пролет. Разберете дали сте сред тези потенциални късметлии.

Благоприятно време за инвестиция
Кой може да донесе финансов късмет?

Правейки обща астропрогноза за май 2021 г., Василиса Володина отбеляза, че през този период финансовите инвестиции ще имат отлични перспективи. Звездите ще облагодетелстват тези, които желаят да отворят собствен бизнес, да инвестират пари под формата на инвестиции, както и тези, които ще работят неуморно. Собственикът на годината Белия бик ще оцени всички тези усилия, така че работете възможно най-усърдно.

На кой може да донесе финансов късмет?

За кого ще се отвори „златната мина“, според прогнозите на Василиса Володина? На първо място това са Козирози, Риби и Лъвове. Освен това Овенът и Телецът ще бъдат щастливците на месеца. Белият метален бик също ще им бъде в подкрепа.

И накрая, експертът отбеляза важен астрологичен аспект: Юпитер ще бъде в Риби през май. Това ще накара много хора да станат непоправими оптимисти и особено да повярват в собствените си сили и възможности. Въз основа на това Володина посъветва да не се предприема всичко наведнъж и да не се планират грандиозни проекти, преди да се погледне обективно на нещата и да се оцени реално ситуацията. В противен случай рискувате да се преуморите и най-много да не изпълните възложените задачи, да загубите както репутацията, така и парите си.

Най-благоприятните дни:

2 май,
18 май,
20-21 май,
25 май.

По-добре е изобщо да не започвате или да предприемате нищо:

на 6 май,
9 май,
11 май,
26 май,
30 май.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]