Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Бойко Борисов: Баща ми много ме биеше като малък и затова 5 лв. не съм откраднал!

Бойко Борисов: Баща ми много ме биеше като малък и затова 5 лв. не съм откраднал!

/
/
/
500 Views

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отвърна на обвиненията на БСП, че е крадец, като разказа как първата му и единствена кражба била като дете да обере чужда джанка.

В сутрешния блок на Нова телевизия бившият премиер коментира делото, което заведе срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, засегнат, че е наречен крадец.

„Още вчера, без да вдигам много шум, съм си завел дело, защото в моя съзнателен живот… бях в 4 клас и с едни момчета от квартала се качихме на една джанка, беше пролетно време, дойде собственикът, ние побягнахме, смачкахме един лук…

Толкова бой ме е бил баща ми – баща ми ме бие, майка ми ми говори… Оттогава аз никога не съм си и помислил, че мога да крадна нещо, толкова превенция и толкова силно съм запомнил, че чуждото не се пипа. Толкоз по въпроса“, каза Борисов.

Той добави, че не иска да коментира хора, които не си мерят приказките и подчерта, че не за първи път лидери на партии се съдят.

Вчера Нинова заяви, че Борисов ще загуби делото срещу нея, защото думите й били изопачени и тя просто използвала поговорката „Крадецът вика: „Дръжте крадеца!”.

Тя обаче имаше и друга реплика – докато разказваше за Елена Йончева, я цитира с думите:

„Извиках Елена на сцената и казах: ето го лицето на смелостта и на демокрацията, която се осмели да каже на Бойко Борисов: Ти си крадец“.

Лидерът на ГЕРБ заведе дело именно заради израза „ти си крадец“.

По повод делото, което пък Йончева заведе срещу него заради твърденията му, че държавата е платила милиони заради нея, той коментира:

„Защитих Делян Добрев, може би не беше правилно тези неща да ги кажа толкова гласно. Вече има дела, ще се видим в съда, ще кажем кой, каквото има. Елена Йончева е идвала при мен, бяхме в отлични отношения. Може би, след като я изгониха от пресцентъра на президентството, се е изнервила малко“.

Борисов отговори и на традиционните въпроси, които телевизията задава на лидерите на партиите преди вота:

С колко лева на месец живеете?

Вземах добра заплата, към 4500 лева. И като си тръгвах всичко взех. Средно с 1500 някъде. Все още ме охранява НСО, но нямам разходи за транспорт.

Каква е колата, която използвате и имате ли охрана?

Имам си един стар „Мерцедес” от 68-а година. Аз съм си го реставрирал, в Банкя в гаража е. Пали, идеален е, с бели кантове на гумите. Към 10 000 лева струва.

Кога излъгахте за последно?

Лъжа на тенис, особено като е по-близко до линията, нямам орлово око (смее се).

С по една дума опишете другите лидери.

Нинова – Харесва фантастиката, свръх амбициозна жена и бъдещ диктатор, ако така продължи

Каракачанов – Приятел ми е

Симеонов – И той ми е приятел

Марешки – Познаваме се добре, ходехме навремето в спорта, но е мое разочарование в много посоки, сега е много амбициран и той да постигне нещо

Карадайъ – Имали сме винаги принципни и прагматични отношения

Колко струват дрехите, с които сте облечен в момента?

Ако са скъпи – по 400-500 лева

Кога плакахте за последно?

„Плаках на погребението на Танов. Не бях плакал от погребението на майка“.

Най-доброто Ви качество?

Че съм добър и толерантен

Най-лошото Ви качество?

Че съм добър и толерантен

Най-голямата грешка?

Че съм добър и толерантен

Страх ли Ви е?

Въпросът е как да преодоляваш страха. Питайте ме за годините, в които командвах пожарната, дали съм допускал някой пожарникар да влезе преди мен в огъня 5 г. И колегите от МВР сигурно си спомнят колко операции съм им давал кураж

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]