Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Бъдете внимателни, шофьори! От утре КАТ излиза с нова акция на пътя

Бъдете внимателни, шофьори! От утре КАТ излиза с нова акция на пътя

/
/
/
329 Views

От утре започват масови проверки на мотори и мотопеди в цялата страна. Причината за засиленият контрол е, че със затоплянето на времето са зачестили пътните инциденти с мотористи.

„Обезпокоителни са фактите и обстоятелствата около тежките произшествия, които са възникнали с участието на тези водачи. Установяват се доста нарушения, много от които сериозни. Липсата на правоспособност, регистрация на мотоциклетите у други.

Миналият месец проведохме полицейска операция в същата посока. Само за 5 дни бяха проверени над 1500 мотоциклета, бяха установени редица фрапиращи нарушения.

Над 350 нарушения са установени, като 63 души са били без каски, 35 – неправоспособни, други 26 мотоциклета не са регистрирани по надлежния ред. Това е престъпление.

Редица други нарушения с неправилно поставяне на регистрационните табели“, това каза за Нова тв инспектор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция и апелира към водачите на автомобили да бъдат внимателни, тъй като все повече ще се наблюдават мотоциклетистите на пътя.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]