img
Home / Мнения / Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Хората не вярват на балалайки

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Хората не вярват на балалайки

/
/
/
348 Views

Президентът на Славия Венци Стефанов не смята, че Димитър Бербатов има шанс за шеф на БФС. Той се изрази образно, че бившият голмайстор ще бъде „ошамарен“, тъй като ще спечели най-много 100 гласа.

„Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Едва ли ще събере повече от 100 гласа. Хората не вярват на балалайки. Направете анкета между всички футболисти от 90-те години до днес, за да ви кажат искат ли Бербатов за президент. Безспорно БФС има нужда от промяна. Трябва Професионалната футболна лига да администрира първенството, а президентът да има повече представителни функции.

Същото го каза и Бербатов, но след като го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени лъжи. Какво е работил той освен футболист? Ние сме лоши хора, не обичаме истината. Мен затова ме мразят, но не ми пука“, казва Стефанов пред „България Днес“.

Венци Стефанов коментира и правния казус от последните дни.

Появиха се съмнения, че Борислав Михайлов не може да изпълнява функциите си на президент на БФС, защото в Търговския регистър бе вписан Михаил Касабов. В същото време никъде в устава на не е написано, че ръководителят на централата може да оттегли оставката си, както направи Михайлов. Босът на Славия е категоричен, че бившият вратар на националния отбор се е консултирал, с когото трябва и е малко вероятно решението му да е „детска прищявка“.

„Бербатов не е почерпил с 20 лева през живота си. Величков от осем години отговаря за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да рекламира, ще си посипя главата с пепел“, добави Венцеслав Стефанов.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]