Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Разкрития / Внимавайте много: Ако шофьор види стотинка в дръжката на вратата, да звъни веднага в полицията

Внимавайте много: Ако шофьор види стотинка в дръжката на вратата, да звъни веднага в полицията

/
/
/
383 Views

Представете си колко красив би бил светът, ако хората не вземат това, което не им принадлежи.

Но това не може да се случи в съвременния свят, защото има толкова много крадци, които понякога крадат много ценни неща например автомобили.

Затова, ако изведнъж забележите монета, поставена в дръжката на колата, колкото се може по-скоро я махнете и подайте сигнал в полицията, съветва ko4!

Това привидно незначително нещо може да ви изиграе жестока шега.

В края на краищата, ако не забележите поставената в дръжката на колата монета, колата може да бъде открадната лесно и безследно. Работата е в това, че стотинката възпрепятства вратата от пълно затваряне, така че дори при блокировка тази врата може лесно да се отвори.

Разбира се, някой може да каже, че автомобилната му аларма работи страхотно.

Но е по-добре да бъдете бдителни и внимателни. Ако забележите нещо подозрително или неподходящо в колата си, по-добре е да се веднага да се опитате да разберете откъде и как се е появило то и да съобщите веднага в полицията.

Имате това право, защото е налице, че някой се готви да посегне на собствеността ви и вашата сигурност. Много по-целесъобразно е да се информира предварително полицията, когато се открие опасност, отколкото да се изчака, докато нещо се случи.

auto.blitz.bg

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]