Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Гадателката на Берлускони: Ще се появи нов политически играч, очаквайте 6-7 партии в новия Парламент

Гадателката на Берлускони: Ще се появи нов политически играч, очаквайте 6-7 партии в новия Парламент

/
/
/
291 Views

Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината, прогнозира Теодора Стефанова, гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, специално за Marica.bg.

„След като Слави напусна коалицията, той ще мине в опозиция. Кирил Петков и другите ще гледат да спасят положението, като ще искат да направят нова конфигурация с отделни партии. Няма как да издържи сегашното правителство“, категорична е Стефанова.

Според нейното пророчество сега президентът Радев ще се опита да успокои ситуацията, като покаже загриженост в името на България. Но той още отсега готвел нов служебен кабинет.

„Очаквам отново служебен премиер да стане Стефан Янев. Всички партии вече си стягат електората за предсрочните избори. Без ГЕРБ и ДПС няма да има следващо правителство. БСП ще се раздроби.

Освен набиращите скорост партии на Стефан Янев и Костадин Костадинов, ще има и нов лидер на партия, в която ще има много качествени хора. 6-7 партии ще има в новия парламент“, каза гадателката на Берлускони.

Тя предрече и стачна вълна през септември и октомври у нас. Хората отново ще излязат на улицата, предрече Теодора Стефанова.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]