Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Гербаджии с фланелки с лика на Вожда го бранят от тероризъм пред дома му в Банкя

Гербаджии с фланелки с лика на Вожда го бранят от тероризъм пред дома му в Банкя

/
/
/
324 Views

Акция пред дома на Борисов в Банкя. Този път от активисти на ГЕРБ, облечени с тениси с лика на Вожда. Бранят го от тероризъм.

Така Георг Георгиев възприема протестите, които се провеждат традиционно в последно време пред къщата на шефа му. Не е изненада, че именно той – Георгиев – е водещият на събитието Напоследък си вре носа навсякъде – показва се от телевизора, от фейсбука, от хола на премиера… А днес до него – бабаити със заплашително скръстени ръце, пише FrogNews. Това ли са младежите, за които говореше Борисов в нощта след изборите?

От името на лидера на ГЕРБ той благодари на поданиците, които се бяха събрали чинно пред дома му в Банкя, а събитието се излъчваше пряко от страницата на ПР-а на Борисов Никола Николов.

„В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент впоследствие. Все хора, които са известни със своето дръзко поведение. Такива, които не правят нищо, само идват пред домовете на други хора и ги тероризират“, заяви гръмко Георг Георгиев пред събралите се симпатизанти на ГЕРБ.

„Дори в ден като днешния – за смирение, ние много бързо се организирахме. Този терор няма да продължи. Няма да допускаме повече издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година търпяхме и бяхме толерантни“, забръщолеви Георгиев. От думите ме стана ясно, че от ГЕРБ били възпитани, но о днес, след като вече не са на власт, толерантността им приключвала.

Георгиев заплаши ответна реакция, защото каузата на ГЕРБ никога никого не била увредила (каквото и да има предвид).„Нека да се знае, че ние сме много добри, но имаме и своя предел“, завърши гордо Георгиев.

„Прекрасно“, се чува в края на видеото от ПР-а на Борисов Никола Николов, явно възхищавайки се на „брилянтната“ режисура.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]