img
Home / Жълто / Гореща мълва: Детето на Кобрата се оказа от приятелка на Андреа!

Гореща мълва: Детето на Кобрата се оказа от приятелка на Андреа!

/
/
/
2986 Views

Сагата с незаконното дете на Кубрат Пулев, за което бившата му Андреа разкри, продължава с пълна сила.

Оказва се, че Кобрата в действителност крие момченце, което не само не е признал, но и е плод на любовта му с близка приятелка на Андреа. Това разкри „Уикенд“, като според изданието детето се е родило още преди година и половина.

Майката, чиято самоличност все още остава загадка, пък имала още един незаконен син от предишната си връзка и силно се надявала поне второто да бъде признато. Но към момента Кобрата все още не го е узаконил.

В началото боксьорът пазел в строга тайна факта, че е станал баща, но в крайна сметка приятелката на Андреа й признала за детето. Певицата не могла да понесе предателството и в крайна сметка с Пулев се разделили.

Андреа нямала намерение да разкрива публично за унижението, което претърпяла, но в момент на афект и под въздействието на алкохол и антидепресанти изляла мъката си в социалните мрежи.

„Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с „копелетата”. Спри да говориш по телевизията, моля те, какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки… Кубрат, обяви си детето!”, избухна Андреа, след което изтри сторито, но медиите бързо разпространиха информацията.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар