Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Мнения / Димитър Недков: Единственият бизнес у нас е властта, 50 човека си разпределят парите на България

Димитър Недков: Единственият бизнес у нас е властта, 50 човека си разпределят парите на България

/
/
/
1370 Views

„Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на задкулисието. Няма по-тайни общества от системните политически партии, които знаем, че сключват пакетни сделки за съдбата на целия Европейски съюз, и то на тъмно.

България не е встрани от целия този процес. Всичко, което наблюдаваме през този прословут български преход, се е случвало скрито и е довело до голямото компрометиране на т.нар. демокрация“. Това каза пред БНР писателят Димитър Недков, масон, работил в „Мултигруп“.

По думите му ролята на корпорации и бизнес сдружения е отминало:

„След идването на гражданина Сакскобургготски единственият бизнес, който остана в България, е властта.

Това е единственият бизнес, който чрез усвояване на публичните средства усвоява печалби. Публичните средства в България се разпределят между не повече от 50 човека. В България не се случи истински бизнес, всички бизнесмени са със статута на еднолични търговци“.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Недков допълни:

„Нашият провалил се български преход роди елит, който произтича и се самовъзпроизвежда чрез обслужването на чуждоземни глобални интереси. Големите началници на тези инженерни проекти родиха проекта „Бойко Борисов“, проектът „ГЕРБ“ е заченат извън България, за да свърши определени задачи… Българският политически пейзаж не е същият. Накъде ще вървим, как, трудно е да се отгатне. И то в една изключително сложна глобална обстановка“.

Според писателя ние сме изгубили целостта на нацията си – имаме България тук и прокудената в целия свят България.

„Загубихме най-важния за една нация суверенитет – образователния… В момента в света тече ментална война, войната за контрола върху съзнанието на народите… Новият код на България е в младото поколение, което все още не е покварено от политическите нрави“.

Източник: Народ

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]