Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Драма в семейството на Слави Трифонов

Драма в семейството на Слави Трифонов

/
/
/
475 Views

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал с фатален край заради тежка пневмония, пише Ретро. По ирония на съдбата Владимир Трифонов всъщност е лекар пулмолог, но точно белодробно заболяване станало причина самият той да бъде пациент на болница.

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия – Петя, живеят в луксозно жилище. За многогодишната си лекарска практика пациентите му нямат спомен Владимир някога да е отсъствал, освен по време на отпуските си. Но заради тежкото си заболяване, покрай което се стопил почти наполовина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Трифонов е сред доверените му хора. Не е тайна, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра и нейното семейство.

На Владимир той се доверявал и за някои от здравословните си проблеми, които в последно време се обострили сериозно и са причина лидерът на ИТН да се укрива в строго охранявания си палат на 5 етажа в „Бояна“.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар