Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Ето го палатът на гаджето на Гришо в Русия

Ето го палатът на гаджето на Гришо в Русия

/
/
/
371 Views

Докато най-добрият ни тенисист Григор Димитров се готви за участието си в турнира Мастърс 1000 в Мадрид, неговата очарователна приятелка Лолита Османова се прибра в Русия.

Тя качи кадри от семейния дом в Жуковка, Московска обраст на брега на река Москва. Жуковска е кварталът на богатите край руската столица още от комунистическо време. Там огромни вили притежавали или притежават бившият държавни величиякато Молотов и дъщерята на Брежнев, а след разпадането на СССР бившият премиер Виктор Черномирдин и богаташът Михаил Ходорковски.

В социалните мрежи дъщерята на олигарх в енергийния бизнес сподели, че най-после има няколко свободни дни, за да е в Русия. Лолита предизвика завист с кадри от интериора на жилището, което е обзаведено в имперски стил.Огромни прозорци, тежка завеси, стълбище на входа като в Царския дворец в София и много позлатени орнаменти се виждат от снимките, които тя показа в социалните мрежи.

По принцип рускинята живее също като Григор в Монако и издава списание за луксозен начин на живот.

Ето го палатът на гаджето на Гришо в Русия Ето го палатът на гаджето на Гришо в Русия

Източник: С кафето

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]