Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Ето кои са красивите участнички в риалитито „Ергенът“ – сред тях известна плеймейтка (Снимки):

Ето кои са красивите участнички в риалитито „Ергенът“ – сред тях известна плеймейтка (Снимки):

/
/
/
730 Views

Сигурно повечето от вас, зрителите, чакат с нетърпение старта на новото риалити по бТВ „Ергенът“.

В него почти две дузини млади дами, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, ще се борят за сърцето на красавеца Виктор Стоянов.  Всички те ще направят своя телевизионен дебют на 19 февруари от 20.00 часа в ефира на bTV.

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.

В събота вечер сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории.

Александра Гърдева

Александра Гърдева

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ – Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър – Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог – Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова – STAMENOWA, асистентът клинични изследвания – Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

Ева Георгиева

Ева Георгиева-EVA

От 19 февруари най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир ще проследи пътя на дамите към сърцето на „ергена“, който до края на пътешествието ще има възможност да открие жената на мечтите си.

Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.

Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.

Дениз Хайрула

Дениз Хайрула

Най-романтичното телевизионно пътешествие, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, най-после е в България. От създаването си през 2002 г. насам, то реализира 25 успешни сезона само в Америка.

Източник: За жената

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]