Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Свят / Ето колко струва нощувката в имението на Ергенът, ако решите да се възползвате

Ето колко струва нощувката в имението на Ергенът, ако решите да се възползвате

/
/
/
115 Views

Предаването се снима в турския курорт Бодрум, а вила „Каря“ се намира на спокоен и частен имот от десет акра, сгушен в края на гора в „Яликавак“.

Вилата е с големина 1600 кв.м и се радва на позиция на първа линия с изглед към живописна долина с Егейско море като фон в хармония с хоризонта.

Пред вилата са се сгушили две веранди, заобиколени от кипариси и огромен басейн, а самата тя се състои от повече от 20 различни помещения.

В интериора преобладават земните цветове, съчетани с английски и френски детайли, както и аксесоари с азиатски произход и с турски килими с абстрактни картини.

Ако искате да спите в луксозния имот от предаването, ще трябва да отделите 6 748 лв. на вечер, като минималният брой нощувки, за които може да се запази вилата, е 3.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар