Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Дом и градина / За да привлечете пари и богатство в дома си, поставете едно просто нещо в ъгъла на вашата кухня.

За да привлечете пари и богатство в дома си, поставете едно просто нещо в ъгъла на вашата кухня.

/
/
/
172 Views

Проектирането на кухня е много отговорен и труден момент в живота на всяко семейство. Дизайнът и мебелите трябва да отговарят напълно на темперамента на домакинята.

Къде какво ще стои върху него, решава само домакинята и този процес е свещен. Всяко малко нещо в кухнята има голямо значение. Това спестява време и усилия. Но не само техническата и естетическата страна на дизайна на кухнята трябва да бъде важна.

Кухнята е стаята в къщата, където всяка мисъл става реална. Всички глобални въпроси се обсъждат в кухнята. Всички важни решения се вземат на масата за вечеря. Следователно въпросът как да украсите кухнята, така че къщата винаги да има комфорт, благополучие и материално богатство, напоследък стана много актуална. Можете да постигнете всичко това с един малък ритуал.

Как да подредите кухнята

Повечето кухни имат такова просто устройство като метла. Често изпълнява пряката си функция за почистване и метене на пода. Но с развитието на електрониката устройствата за ръчен труд избледняха на заден план.

И днес метлата почти не се използва в кухнята. Тя обаче служи като незаменим амулет срещу нежелани гости и за прогонване на къщата от лоша енергия.

Ако в кухнята ви няма метла и искате комфорт и благополучие в къщата, можете лесно да разрешите този проблем. Първият вариант е много лесен за изпълнение. Купете малка декоративна метла или дори естествена метла от магазина. Основното е, че трябва да е чиста и красива.
Как се прави ритуал с метла

След като имате метла, вземете червен конец. Може да бъде вълнен, синтетичен или друга нишка. Основното е, че трябва да е червено. Вържете с него метлата, вържете го здраво, за да не се развърже конецът.

И поставете тази метла в свободен ъгъл в кухнята. Изберете желания ъгъл. Когато поставите метлата в ъгъла, не забравяйте да кажете тези думи:

„С добро винаги призовавам гостите си и с метла изгонвам мръсното зло“

След този прост ритуал след известно време ще забележите как животът в къщата ще стане по-радостен и щастлив. Такава метла ще прогони всичко лошо и зло от вашия дом и вашето семейство.

От коя страна ще поставите метлата в ъгъла, няма значение. Или дали нагоре или надолу – тя пак ще се справи със задачата си. Ако трябва да почистите пода в ъгъла, където е метлата, просто я вземете в ръце и измийте пода под нея. Когато върнете метлата обратно, просто повторете същите думи отново. И ги повтаряйте всеки път, когато вдигнете метлата от земята.

Желаем ви винаги да имате благополучие и уют в дома си!

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар