Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Свят / Зеленски се появи и на наградите „Грами“: „Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените в болници“

Зеленски се появи и на наградите „Грами“: „Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените в болници“

/
/
/
192 Views

Украинският президент Володимир Зеленски, който през последните седмици не слиза от екраните на западните телевизии, взе участие и в церемонията по раздаването на музикалните награди „Грами“.

„Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените в болници, дори на тези, които не могат да ги чуят“, заяви Зеленски в предварително записано послание, излъчено на видеостената в залата в Лас Вегас.

„Запълнете мълчанието с вашата музика. Запълнете го сега, за да разкажете нашата история. Кажете истината за войната във вашите социални мрежи, по телевизията, подкрепете ни както можете, но не стойте безмълвни. И след това ще настане мир в нашите градове“, каза украинският лидер.

Вдъхновената от 70-те години на миналия век R&B песен „Leave the Door Open“ на „Силк соник“ бе отличена за песен на годината на наградите „Грами“ – един от четирите големи трофея, раздадени на звездната церемония в Лас Вегас, предаде Ройтерс.

Дуото Бруно Марс и Андерсън Паак изпълниха песента на откриването на церемонията и се завърнаха минути по-късно, за да приемат трофея си. „Заради вас, хора, аз и Анди ще пеем тази песен завинаги“, каза Марс.

„Силк соник“ прибраха и наградите в категориите най-добро R&B изпълнение, най-добра R&B песен, и за Запис на годината.

Останалите голени победители са Джон Бартист, който взе пет награди „Грами“, сред които и за албум на годината и Оливия Родриго, която прибра три статуетки и беше избрана за най-добър нов изпълнител.

Източник: Телеграф

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]