Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Здраве / ЗНАЕТЕ ЛИ, че дължината на пръстите може да разкрие много неща за вашата личност

ЗНАЕТЕ ЛИ, че дължината на пръстите може да разкрие много неща за вашата личност

/
/
/
305 Views

Знаете ли, че дължината на пръстите на ръцете може да разкрие много неща за вашата личност? Сравнете дължината на показалеца и безимения пръст и вижте дали характеристиките описани по-долу съвпадат.

А) Хората, на които безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са по красиви и привлекателни на външен вид. Излъчват чар, който е неустоим за околните. Те са по-агресивни и решителни и нямат проблеми да поемат рискове.

Професията им обикновено е: служител на закона, инженер, шахматист и са много добри в решаването на кръстословици. Учените са открили, че хората с по-дълъг безименен пръст печелят повече пари.

B) Хората с по-къси показалци имат голямо самочувствие, дори на моменти могат да станат арогантни. Обичат усамотението и да прекарват време сред природата. Те не са от типа хора, които ще предприемат първата стъпка, когато става въпрос за взаимоотношения, но винаги приемат и ценят вниманието, което получават от останалите.

C) Хората, на които безимения пръст и показалеца са равни, са любители на мира. Те не обичат конфликти. Те са организирани и се опитват винаги да угодят на всички. Те се характеризират с факта, че са верни в една връзка, изпълнени с нежност и грижа към своите партньори.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]