Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Мнения / Искра Ангелова: Господи, не допускай да излезем от ЕС и НАТО, Кирил Петков е нашето спасение!

Искра Ангелова: Господи, не допускай да излезем от ЕС и НАТО, Кирил Петков е нашето спасение!

/
/
/
304 Views

Искра Ангелова защити Кирил Петков и екипа му!

Журналистката и тв водеща Искра Ангелова е сред малкото известни личности, които застават на страната на “Продължаваме промяната” и смята, че това е правилният път на България, пише Offnews.bg.

Ангелова избухна в подкрепа на Кирил Петков и Асен Василев. Според нея те и хората около тях са единствените читави политици, които сме имали в последните 20 години.

“Много съм тъжна, защото 20 години ни мамеха и лъжеха, а когато се появиха истински хора, които могат да ни гледат в очите, веднага излязоха тъмните сили. Най-после България се управлява от свестни, възпитани, реализирани, образовани, нормални хора, а веднага бързаме да ги оплюем и тях.”, смята Ангелова.

Искра Ангелова е бясна, че искат да свалят от власт Кирил Петков

Според нея излизането от коалицията на Слави Трифонов най-вероятно ще доведе до краха на това правителство, което ще е пагубно за страната ни.

“Имахме своя шанс, но го пропиляхме. Комунизмът никога не си е отивал от тук. Затова ще си останем тъжни и бедни. Слава Богу, додрапахме някак до ЕС и НАТО, но това не е достатъчно.”, твърди журналистката, която очевидно е почитател на евроатлантическите ценности.

“Господи, не допускай да излезем от ЕС и НАТО. Тъмните сили искат да ни изкарат от там, това ще бъде вече окончателният край на държавата”, моли се водещата на емблематичното “Нощни птици” по БНТ.

Източник: Паралел 42

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]