Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Лична драма / Как изглежда днес момчето, което преди 8 години се роди със сива коса като на старец

Как изглежда днес момчето, което преди 8 години се роди със сива коса като на старец

/
/
/
7043 Views

През 2012 г. Патриша Уилямс родила третия си син Ред, като при раждането си бебето имало неестествено бяла коса и красиви бадемовидни очи. Първоначално и лекарите, и родителите вярвали, че бебето е просто русо, но с възрастта се оказало, че Ред има албинизъм.

Лекарите започнали да питат кой в ​​семейството страда от това заболяване. Двойката дълго мислела и накрая се сетила, че тяхната 85-годишна баба Патриша е родена като единствената платинена блондинка в индиански резерват.

бебе-албинос-със-сива-коса

Но самата тя никога не признала факта, че има албинизъм, въпреки че лекарите й доказаха обратното. Но гените не могат да бъдат скрити и често се наследяват.

След 6 години се родило второ момче в семейството и също с това генетично заболяване.

бебе-албинос

Освен с цвета на косата и очите, болестта не се проявява по никакъв начин, момчетата растат активни и здрави.

момче-албинос

А баткото Ред вече получава получава предложения от рекламни агенции да рекламира брандове.

дете-албинос

Родителите на 8-годишния Ред и 2-годишния Рокуел реагират с хумор на повишеното внимание към децата си и не отказват молби от минувачи да бъдат снимани, разбира се, ако самите деца нямат нищо против.

деца-албиноси

модел-албинос

Това се казва щастливо семейство!

Източник: Свободна зона

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3]