img
Home / България / Калин Терзийски изригна срещу поддръжниците на Украйна: Продължавайте да си чакате свинските парички от Америката и не ми говорете, че руснаците са лоши

Калин Терзийски изригна срещу поддръжниците на Украйна: Продължавайте да си чакате свинските парички от Америката и не ми говорете, че руснаците са лоши

/
/
/
543 Views

Калин Терзийски наистина се разпени от гняв след толкова едностранчива информация!

Едностранчивата информация в медиите относно войната в Украйна, дразни все повече хора. Един от тях е Калин Терзийски, който дори леко прекали с тона, но изказа истински гневната си позиция.

Той заяви, че не е фен на Русия, нито на Владимир Путин, но не е и сляп привърженик на Украйна, в която нацисти и ултранационалисти правят каквото си искат. При това в сляпо подчинение на американските олигарси, които им плащат за това.

„Глейте сега, господа интелектуалци и л@йненца! Спрете да кудкудякате като безмозъчни и платени слуги! Да, в момента Русия може и да се води агресор, но и в Украйна не са китка. И никога не са били!

В момента не понасям нито руснаци, нито украинци, защото са кочини като тази, която сме тук в България – пълна кочина! Ние даже сме и съвсем безлична такава, защото дори и най-умните ужким, се водят по чужди свирки и не мислят с мозъците си от години.

Спрете със с@ирките на Америка, как не ви омръзнаха?!

В Украйна цари и то отдавна, жестоко насилие и чудовищен национализъм. Докато Русия си защитава своите интереси – по същия начин, както го правят САЩ, ама срещу тях не ревете…

И последно – хайде да не ми казвате, че руснаците са лошите, а другите добрите, защото от това по-тъпо и нелепо нещо няма. Отворете си очите тези, които още можете да мислите. А другите – продължавайте да си чакате свинските парички от Америката“, гневи се Калин Терзийски.

Източник: Портал 21

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]