img
Home / Разкрития / Лиляна Павлова бременна! Бившата любимка на Бойко ражда на 44 (подробности)

Лиляна Павлова бременна! Бившата любимка на Бойко ражда на 44 (подробности)

/
/
/
554 Views

Бившата министърка и настоящ вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка – Лиляна Павлова чака бебе!

Второто отроче на брюнетката с чипо носле се очаква да се появи на бял свят в края на септември или началото на октомври, разкриха от Lupa.bg

Лиляна е вече в напреднала бременност и е поне в седмия месец. От 2019 г., когато бе назначена на престижния пост, тя живее със семейството си в Люксембург.

В херцогството учи порасналата й вече дъщеря – София, която тази година навърши 15 г.

Немалка ще е разликата между двете дечица, но явно Павлова не просто носи бебе, но и активно работи, въпреки че не е в първа младост.

Някогашната любимка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ще стане майка на 44 г., малко преди да навърши 45 на 6 декември. Със съпруга й Пламен Николов обаче са на върха на щастието и чакат с нетърпение появата на малкото вързопче през есента, довериха още близки на фамилията.


Леко облегнатата поза тук разкрива ясно бременността на чаровната икономистка

Само преди няколко седмици Павлова подписа стратегически договор с финансовия министър в оставка Асен Василев. Те парафираха меморандум за разбирателство за подобряване усвояването на средствата от ЕС.

Съгласно документа ЕИБ ще предостави на българското правителство подкрепа за подготовката на проекти в страната ни с цел ефективна, ефикасна и навременна подготовка и изпълнение на проекти или на инвестиционни програми, финансирани със средства от европейските фондове, с което ще се подобри усвояването на средствата от ЕС.

А на събитието от елегантния костюм на Лиляна Павлова пролича съвсем дискретно леко наедрялото коремче. За да не се набива на очи, тя често увива дълъг шал, чиито краища прикриваха досега бременността й.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]