Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Лична драма / Лична трагедия принуди Пам да напусне „Ергенът“ по собствено желание

Лична трагедия принуди Пам да напусне „Ергенът“ по собствено желание

/
/
/
1053 Views

Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се момичета в шоуто „Ергенът“ напусна по собствено желание формата, пише „България днес„.

Пухкавата красавица с яркочервена коса направи това по собствено желание, поради лични причини. В предаването водещият Наум Шопов само съобщава за решението на една от най-интелигентните участнички, но не даде повече обяснения.

Истината, че много близък човек до Пам е починал. Той е бил част от семейството й, твърдят близки до нея, а във форумите, свързани с предаването, дори пише подробности за кончината на този човек. Историята е драматична, а Пам може би ще разкрие част от нея в петък в „Шоуто на Цитиридис“.

Симпатичната Велидис не пасна на съвременната концепция за красота в риалити предаванията, но бе най-харесвана от жените, които гледат шоуто. „Пам е различна с ума си. Тя доказва, че именно той е най-силното оръжие на една жена. Той може да я защити срещу грозни нападки много по-добре от обидните епитети или скубането на коси“, твърдят жени, почитателки на формата във форумите. И са прави.

Голяма част от участничките в предаването недоумяваха през цялото време какво прави Пам там, защо продължава да получава рози и защо има наглостта да отстоява себе си, вместо да се скрие в ъгъла и да мълчи, тъй като има излишни килограми. Тя обаче не е там, за да бъде жертва, а за да грее със собствена светлина, според всички, които я познават. Пухкавата Пам се оказа една от най-мразените от мадамите вътре и най-вероятно липсата й ще накара някои от тях да се успокоят, тъй като няма да им е конкуренция.

В момента Пам, освен че е доста активна в социалните мрежи, използва и всяка възможност да блесне с писания. Тя вече драстично е отслабнала, като разказва във видеа за постиженията си. Свалила е повече от 15 кг. с усилени тренировки и диети. Именно затова бе нападната и първоначално в шоуто от участничките. „Ти си жертва, държиш се като такава, освен това много ядеш“, обвиняваха я вътре, на което Пам отвърна: „Дай Боже, никога да нямате хормонални проблеми и да се наложи да ядете по определен начин“.

Е, Пам вече не е конкуренция на момичетата вътре, да видим с какво те ще блеснат в шоуто, което приключва на 19 май.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар