Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Мариана Попова призна: Готова съм да се излагам!

Мариана Попова призна: Готова съм да се излагам!

/
/
/
231 Views

Мариана Попова прие предизвикателството да бъде един от участниците в десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Певицата разкри мотивите и притесненията си да се включи в забавното предаване.

„От десет години си мечтая да ме поканят да участвам. Хубаво е, че в юбилейната десета година ще бъда част от шоуто. Аз съм най-големият фен сред певците на „Като две капки вода“. Следила съм абсолютно всички сезони. Влюбена съм в това шоу“ – признава тя в студиото на „Събуди се“.

Гласовитата изпълнителка подчерта, че за нея е от особена важност вокално да бъде на нужната висота, защото в каста има много талантливи актьори, които със сигурност ще са силна конкуренция в артистичните превъплъщения.

„Според мен и двете са еднакво важни, но за мен лично изхождайки от факта, че съм изпълнител, ще държа вокално да се доближавам. Аз може би съм артистична, но не знам дали ще мога да преборя актьорите в шоуто, които ще наблегнат на движенията и поведенията на артистите. Ще се опитам да балансирам, тъй като баланса е важен и от значение е цялостната имитация“ – разкрива певицата.

„Нямам притеснения да се представя като някой друг, тъй като самото шоу е такова. Давам си сметка, че едно е да изпееш песен хубаво и професионално, това го умеем, но съвсем друго е да влезеш в кожата на друг артист. В къщи се опитвам да гадая произволно какво ще ми се падне от бутона на късмета и си давам сметка, че толкова съм свикнала да пея като Мариана Попова, че това ще ми бъде най-трудният момент. Да изляза от себе си и да вляза в конкретния артист“ – коментира тя въпроса за страха да излезе от кожата и амплоато си, в която зрителите и феновете са свикнали да я виждат.

Въпреки репетициите, които си прави у дома, не крие, че има притеснения какво ще и поднесе Бутонът на късмета.

„Притеснявам се, тъй като не можеш да изпееш всичко на този свят. Нямам конкретни, тъй като съм свикнала на предизвикателствата. Надявам се, че след десет години клубна работа, съм имитирало много артисти, докато започна да ги пречупвам през своята призма и да правя истински кавър версии. Готова съм да се излагам“ – споделя изпълнителката.

През 2014 година Марина влезе в образа на Уитни Хюстън и разказва, че й е било доста трудно, тъй като се е наложило да изпее доста високи тонове в песента. Тогава е потърсила помощ от Етиен Леви, който я посъветвал да се усмихне.

„Продължавам с експериментите у дома. Странно е когато се опитам да сваля чисто тонално една песен, вече не мога да имитирам добре артиста, тъй като излизам от света му. Чисто професионално се надявам да не стигам до ситуации да пея фалшиво. Но не знам, ако ми се падне хеви метъл, траш…“ – допълва опасенията си Мариана.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]