Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Митьо Пищова се отдаде на благородни каузи: Прибира украинки

Митьо Пищова се отдаде на благородни каузи: Прибира украинки

/
/
/
328 Views

В края на миналата седмица Митьо Пищова е излязъл от болницата. На ексцентричния търновец му се е наложило да бъде хоспитализиран заради сериозни проблеми със сърцето.

„Сърцето ми е извън ритъм. Може би това е последица и от COVID. Сега съм малко по-добре, но ме очаква допълнително лечение при сериозен кардиолог в София“, коментира пред вестника Пищова.

Фен номер едно на манекенките у нас го закъса със здравето още миналата година, преди да се поболее от короната. Според родни медици той е трябвало отдавна да обърне внимание на състоянието на сърдечно-съдовата си система. А то не било никак добро заради дългогодишната прекомерна употреба на храни, богати на холесторол, и на различни видове питиета. Като към това прибавим и бурния нощен живот, клиничната картинка става ясна не само за лекарите.

През последните години Пищова полагаше сериозни усилия да се раздели поне с част от излишните килограми. Сега бохемът се е вталил драстично, но кръвното му налягане още не можело да бъде нормализирано, както и сърдечният ритъм. Затова самият той смята, че вероятно ще му бъдат поставени стентове. Ценителят на женския сексапил призна, че, волю-неволю, ще трябва да намали темпа. На първо място това се отнасяло за секса.

„Започвам да го давам по-спокойно“, обеща Пищова. Той вече е свил значително бройките на интимните си завоевания, но явно това не е било достатъчно, за да поправи здравето си.

Ексцентрикът обаче изобщо не допуска възможността за пълен отказ от секса и отхвърля с възмущение всички подпитвания на тази тема. В крайна сметка той е прав, защото именно сексът беше запазената марка на Митьо Пищова, която навремето гo издигна на гребена на светската вълна.

Като цяло обаче той се е укротил и е взел решение да се посвети на по-благородни каузи. Една от тях е да помага на бежанци от Украйна. Пищова е търновлия, а Велико Търново е един от българските градове, които изрази на дело подкрепата си за тези хора с различни хуманитарни инициативи, научи „България Днес“.

„Когато се почувствам малко по-добре, веднага ще прибера в дома си две-три украински семейства. А сега ще даря пари дрехи и храна на бежанците от Украйна“, сподели за вестника бохемът.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]