img
Home / Мнения / На тържествения банкет след победата над Путин българи няма да има – ние предадохме Украйна

На тържествения банкет след победата над Путин българи няма да има – ние предадохме Украйна

/
/
/
298 Views

Сега, близо месец и половина след началото на гадната и мръсна война на Путин и рашистите срещу Украйна, човек може да прочете много силни текстове с много правилни тези.

Сега е лесно. Рашистите отстъпват. Украйна издържА на тежките удари и постепенно си връща окупираните от орките територии, даже на места преминава в контранастъпление.

Руснаците подкрепяха война, за която не знаеха нищо (или по-скоро не искаха да знаят нищо). Сега, в Белгород войната дойде при тях. И ще продължи да идва – с телата на мъртвите им синове, с непосилната тежест на санкциите.

Руснаците са народ, който пие, за да се напие. Другите народи пият, за да им олекне и да се повиши настроението им.

Руснаците се напиха с контрадезинформация до козирката и сега се въргалят под 8-метровата маса на Путин.
Но скоро ще започне изтрезняването.

Махмурлукът от путинската пропаганда ще доведе до силно главоболие руснаците. Някои от тях ще ги заболят душите, сърцата и съвестите.

Днес цената, която плаща украинският народ е непосилно висока. Този храбър народ се бие сам срещу две държави – на Адолф Путин и Бенито Лукашенко плюс чеченските и арабските главорези, които в никакъв случай не са самураи, а кучи синове на войната.

Украинскит народ ще победи. А понеже победата има много бащи (докато загубата има само една майка), на тържествения банкет след победата ще се наместят край масата мнозина. Но там българи няма да има.

Ние предадохме Украйна

На теория говорим, че помагаме, а на практика официална София тихичко се присъедини към оста Москва-Минск…

Днес кой ли вече няма своята почти експертна оценка за войната… Но ние трябва да се връщаме към началото на войната. Защото пламенни слова може да намира всеки постфактум, но верни оценки и точни прогнози да се правят в началото не е по силите на всеки.

Именно това – доколко оценките са правилни и прогнозите са адекватни, определя степента на доверие към пишещия. А не колко ефектно го е казал – сега.

Сега, когато и баба знае какво се случва.

Сега, когато дори нашите стратегически слепи, оперативно глухи и тактически неми спецслужби могат да налучкат сравнително достоверно какво евентуално ще се случи… Ето какво съм писал аз на 23, 24 и 25 февруари – броени часове преди, по време и след след началото на агресията:

Мащабната военна агресия на Путин срещу Украйна е все по-близо – и в пространството, и във времето. Тя е неизбежна.

Самодържецът придвижва нови и нови военни части с най-висока бойна готовност… Много скоро Путин ще атакува Украйна.. Опасно, много опасно е ако президентът не разбира, че агресията на Путин срещу Украйна ще бъде война, ще Е война…

Нито за миг през последните месеци не съм се съмнявал, че този безскрупулен милитарист и самодържец ще нападне Украйна.

Множество статуси написах, че Путин ще предприеме отдавна и хладнокръвно планираното си брутално нахлуване.

Тук ме ругаеха и обвиняваха, осмиваха и опровергаваха.

Пълен провал на всички путинофили, наивници, слепци, псевдоексперти и геополитически алабалисти! Те тъпо и идиотски твърдяха какъв миролюбец бил Путин и как ни се привиждало, че Путин щял бил да нападне.

Нямайте никакви илюзии, мегаломанът-военнолюбец е опасен. Той е Зло и ще свърши зле! Дали в някой дворец, дали в някой бункер. Освен психически болен, Путин е неизлечимо физически болен – това е една добре опазвана обществена тайна в Русия.

Путин е пътник. Той ще си счупи врата.

С войната срещу Украйна започна началото на неговия край. На неговия неизбежен край! Путин инжектира не конска, а слонска доза несигурност в регионален, континентален и дори глобален мащаб.

Такъв социопат, който се държи като слон в стъкларски магазин и като горила с автомат, никому не е нужен!
Затова от самото начало твърдя и запомнете това – Путин ще си счупи врата!

Най-вероятно е той да бъде свален, а може би дори ликвидиран от свои, от вътрешни сили – военни, чекисти, полицаи, олигарси…

Да, откъм нови технологии руската армия е на ниво, но като се махнат някои части от суперподготвени главорези и жестоките чеченски наемници, другите подразделения са с нисък боен дух, типична руска мърлявщина (разгильдяйство), кражби-препродажби на оръжия и алкохолизъм.

Това не е боеспособна армия а сбирщина от демотивирани и деморализирани солдати, които или ще вършат жестокости, или мисловно или физически ще дезертират от полето на боя.

Не се съмнявам, че Путин ще разпореди ордите му да не се съобразяват с нормите на международното хуманитарно право и ще ги подтикне към извършването на геноцид, военни престъпления и престъпления срещу човечеството – само и само да смаже украинската съпротива и да деморализира украинския народ. Но това е абсолютна самоизмама, която ще го превърне във военен престъпник, с когото ще си има работа Международният съд

Скоро време ще чуем и за изнасилвания на украинки от освирепелите путински орки.

Кремълският самодържец мисли, че ще разруши Украйна. Не, той ще спомогне за изграждането на единна и неделима украинска нация.

Защото сплотяването срещу външния, при това чудовищен враг е най-силният първичен инстинкт на всяко общество, което е не само живо, но и жизнено.

Украйна е на колене под ударите на зловещ агресор, действащ на принципа Сила есть, ума не надо! Но Украйна ще се изправи. Тя не може да бъде сломена.

Украйна се бие не само за себе си. Тя ще се бие за Европа, за света. И даже за нас, българите, макар че ние изобщо не заслужаваме това. Ние сме загубили способността да се срамуваме от самите себе си.

Проф. Николай Слатински

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]