img
Home / Жълто / Нелина стана студентка на 51 и заживя в общежитие

Нелина стана студентка на 51 и заживя в общежитие

/
/
/
357 Views

Нелина, която стана студентка на 51 години, се хвърли с амбицията да докаже, че човек е способен да се усъвършенства и да търси нови хоризонти не само в младостта си.

Легендарната певица с над 30-годишна кариера е студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград и не крие, че с това си начинание сбъдва своята мечта за музикално образование.

„В момента съм първи курс в специалност „Изпълнителско изкуство“ – народно пеене. Нямала съм досега музикално образование.

Аз съм завършила езикова гимназия в Русе и след това, без да искам, започнах да пея професионално, с професионални ансамбли. И така вече над 30 години“, разказва Нелина пред Николаос Цитиридис.

„Сега съм първи курс. Научавам много неща, които не знаех. Трябваше да предприема тази стъпка много отдавна. Това е една от положителните страни на Ковида. Много стоях вкъщи и веднъж се срещнахме с Баровеца да запишем една песен. Аз му викам: „Вече откачам вкъщи“, а той: „Абе, вземи завърши едно образование, ето аз преподавам онлайн“.

И така стана, сега съм в курса на Бинка Добрева, първа година. Имам още два изпита, стискайте ми палци“, допълва още изпълнителката.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]