Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Общи жени и незаконен син? Шокиращи разкрития за братя Аргирови

Общи жени и незаконен син? Шокиращи разкрития за братя Аргирови

/
/
/
330 Views

Най-сетне ще си признаем за общите жени. С това обещание тръгват да пишат мемоарите си най-известните братя в естрадата Аргирови.

Те вече работят по автобиографичната си книга, за която им помага журналист, чието име пазят в тайна.

Томчето ще излезе следващата година по повод 40-ия им юбилей като дует на музикалната сцена, разбра Ко4. Братя Аргирови планират и два големи концерта – единият в София, а другият в родния Пловдив, на които да съберат всичките си колеги и приятели. През следващата година дуетът ще представи и нова сценична програма, в която ще бъдат включени най-популярните им песни, а с тях ще бъде и симфоничен оркестър.

„Много неща ще разкажем! Още от студентските години. Как са ни бъркали жените, за любовта, която ни е връхлитала, за всичко”, смее се Благовест. Музикантите ще разкажат и за ранната слава, която ги връхлетяла изневиделица, докато още учат в Консерваторията. Един от гвоздеите е книгата ще е след записа на първия им хит „Ненужен“ и тълпите от полудели по тях почитателки, които се събирали пред квартирата им до Сточна гара и ги чакали да се приберат.

„Ще разкажем и за състудентите си. Да, вярно е, че с Петя Буюклиева сме били малко гаджета в музикалното училище“, смее се Светослав. Освен с нея братята са имали вземане-даване със Соня Васи и с Милена Славова. След години спекулации Светослав Аргиров ще каже и истината за извънбрачния си син в Латинска Америка, за когото първи „България Днес“ писа.

Всичко започва през 1986-а, когато братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка – Никарагуа.

Певецът научава за предполагаемия си наследник едва преди десетилетие. „Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно“, призна Светослав Аргиров. След като братята се върнали в родината, певецът забравил за романса.

Година след това бившата му изгора изпратила писмо, с което го осведомила, че има син от него. Светослав не й отговорил и продължил напред с живота си. Той не възнамерявал да пътува до другия край на света, за да издирва детето си. Съдбата обаче не му позволила да забрави за извънбрачния си син. Твърди се, че на фестивал в Дрезден с брат му срещнали известен салса певец от Никарагyа. Той им потвърдил, че въпросната журналистка, с която Светльо имал афера, е родила момче от него.

„Не мога още да кажа дали това са слухове или истина. В книгата ще разберете“, загатва Светослав. Благовест също ще сподели свои дълго пазени тайни.

Източник: Марица

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]