Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Орхан Мурад за родните певици: Много хубаво звучат, проблемът е, че всички са еднакви

Орхан Мурад за родните певици: Много хубаво звучат, проблемът е, че всички са еднакви

/
/
/
212 Views

Кралят на баладите от кърджалийското село Безводно Орхан Мурад не следи кариерата на дъщеря си Сузанита. Певецът и създател на хитове призна това в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Опитвал съм се, но се оказа, че аз не съм точно нейният ментор. С други хора в екип се занимава със собствената си кариера. Не знам докъде са стигнали. Даже на знам какво правят в момента, дали правят нещо.

Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България. Засега не ме е послушала“, казва Орхан Мурад и добавя, че днешните попфолк певци и певици си приличат до един.

„Много хубаво звучат, гледам, че много добре изглеждат на екран. Единственият проблем е, че много си приличат. Имам чувството, че слушам една и съща песен, с един и същи женски глас, с един и същи мъжки глас, с едно и също звучене. Няма я онази непосредственост, онази искреност в музиката.

Сега всичко се прави за пари и кой може, и кой не може го прави, иска да го прави, ако може за много пари“ – споделя впечатленията си той.

Ако сега трябваше да стартира кариерата си, не мисли, че би успял, по начина, по който го правят младите, пише „Сигнал Бг“.

„Аз съм незрящ човек и не мога да правя атрактивни видеоклипове. Още повече, че не съм младо хубаво момиче и не мога да си намеря богат съпруг“, казва легендарният певец.

„Интересно е около мен. Жениш се няколко пъти, развеждаш се скандално и си готов. Те те плюят, ти се правиш, че вали дъжд, не обръщаш никакво внимание, скатаваш се, не даваш интервюта и ставаш интересен“, посочва певецът своята рецепта за това да бъдеш интересен на медиите.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]