Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Свят / Патешките устни вече не са актуални, нова мода превзема света /СНИМКИ/

Патешките устни вече не са актуални, нова мода превзема света /СНИМКИ/

/
/
/
4475 Views

В наши дни е почти невъзможно да НЕ видим в Инстаграм, Фейсбук или по телевизията жени с напомпани със силикон устни.

От данни на Американското дружество по пластична хирургия от 2000 година до 2018 година желаещите да напълнят устни са скочили с 60%. Въпреки това трендът се обръща, видя Ко4! Тънките устни се връщат на мода.

Нова мода при устнитеПроцедурите за намаляване на устните са популярни от по-дълго време в азиатските страни, но вече са и хит в Ню Йорк.

Премахване на патешките устниА самата процедура включва премахване на кожата от устните по сухата влажна граница и използване на шевове за създаване на нова устна линия. Резултатът е по-малки и по-тънки устни.

Мода при устнитеОперацията се извършва под местна упойка и трае между 15 и 30 минути. Възстановяването трае една седмица.

Трендове при устнитеКато странични ефекти се наблюдават възпаление, зачервяване, подуване, съпроводени с болка. Разкрасяването обаче не никак не е евтино и струва между 1500 и 9000 британски лири.

Какви устни са актуални

Източник: 365 Новини

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]