img
Home / България / Победителят в „Капките“ Влади Михайлов – примерен баща на 3 дечица! Ето цялото прекрасно семейство (СНИМКИ)

Победителят в „Капките“ Влади Михайлов – примерен баща на 3 дечица! Ето цялото прекрасно семейство (СНИМКИ)

/
/
/
269 Views

Безапелационната победа на Влади Михайлов в “ Като две капки вода “ не е изненада за никого. Форматът даде шанс на певеца-актьор да разгърне всичките си заложби и способности, а журито много пъти оставаше безмълвно пред изпълненията на екранния Денис Топал.

Любопитна подробност е, че Михайлов няма да може да „оползотвори“ голямата си награда, лекия автомобил.

Както се пошегува Керана, която остана на второ място в надпреварата, той ще трябва първо да изкара шофьорска книжка. Самият Владо пък си призна, че веднъж не кой да е, а самата Керана го е докарала до София, след като се озовал без превоз на магистралата.

Бронзовият медал за имитации в сезон „неделя“ получи Тома, който завърши участието си с изпълнение на парче на Дейвид Ковърдейл.

Семейството на Владо МихайловОсвен голямата награда, Владо получи и страхотно признание от композитора Стефан Димитров, който обеща да му подари песен и го покани за гост на концерт с голямата певица Богдана Карадочева. Причина за този подарък стана изпълнението на Владо на парчето на Васил Найденов „Болката отляво“, чийто композитор е именно Димитров.

Интересното е, че в живота Владо е баща на три деца, по-големите две в тийнейджърска възраст. Част от семейството му дойде да го подкрепи на финала в лицето на съпругата му, майка му и най-малкия му син, Зари:

А в скорошно гостуване при Гала в „На кафе“ актьорът представи и цялата си многолюдна фамилия :

Владо Михайлов семейство
Желаем му още много успехи по пътя напред и нагоре!

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар