Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Свят / Помните ли живият Кен, който шокира света? Днес той вече е Барби! /СНИМКИ/

Помните ли живият Кен, който шокира света? Днес той вече е Барби! /СНИМКИ/

/
/
/
358 Views

Неотдавна 37-годишният Родриго Алвес, когото цял свят познава с прозвището Живия Кен, се подложи на операция за смяна на пола и се превърна в Барби.

Процедурата, която е струвала на ексцентричния Родриго над 30 хил. лв., е продължила повече от 6 часа. Според Живия Кен (упс! Барби) обаче всеки час напълно си е заслужавал и нищо не може да му попречи по пътя към щастието и перфектната визия.

Родриго АлвесДнес Алвес демонстрира новия си външен вид с гордост в Инстаграм, като усилено подчертава женствените форми, които е придобил след множеството корекции. Наскоро той сподели кадър по прозрачен халат, но вместо похвали, по-голямата част от последователите му са се отнесли негативно и с насмешка към смелостта му.

Живият КенНякои от потребителите в мрежата са изразили дори притеснение, а някои са споделили, че силно се надяват визията му на снимките да е плод на фотошоп. Други директно му задават въпроса защо издевателства над тялото си, но очевидно той съвсем не споделя мнението им.

Кен стана БарбиВсъщност Родриго, който вече използва името Джесика, е готов дори отново да легне под ножа за още „подобрения“, но не разяснява точно какви корекции обмисля.

От мъж до жена трансформация

От Ко4 ще се радваме да споделите с нас по-долу в коментарите какво мислите по въпроса

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]