img
Home / Жълто / Първо в Ко4! Няма да повярвате кой ще бъде водещ на „Сървайвър“ и къде ще се снима

Първо в Ко4! Няма да повярвате кой ще бъде водещ на „Сървайвър“ и къде ще се снима

/
/
/
401 Views

Любителите на приключенски формати ликуват, след като стана ясно, че „Сървайвър“ се завръща в родния ефир.

Кастингите за нови ентусиазти да се впуснат в приключението тече с пълна сила, но все още не е ясно дали излъчването на формата ще бъде в края на тази години или ще бъде отложено за следващата.

Има много въпросителни около завръщането на „Сървайвър“. Феновете на предаването се чудят къде ще бъде снимано този път и кой ще застане като водещ. Наш репортер научи отговорите на двата съществени въпроса.

Първоначалните нагласи бяха, че водещ на „Сървайвър“ ще остане Владо Карамазов. Той самият загатна за това в социалните мрежи, но истината се оказа друга. Владо никога не би предал Евтим Милошев, който продуцираше предишните сезони на формата. Тази година предаването ще се прави изцяло от екипа на bTV.Антон Хекимян

И съвсем естетствено за водещ продукцията ще пробута свое лице. Най-спряганото име засега е това на Антон Хекимян, който от няколко месеца е с нова длъжност – директор новини и актуални предавания.

Не знаем как би съчетавал воденето на такова предаване, което се снима извън пределите на страната, с директорските си задължения, но като че ли не искат да поверят продукцията на друг.

Медията залага изключително много на „Сървайвър“, а новият сезон щял да се снима на някой от красивите плажове край Доминикана./show.blitz.bg

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]