Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / България / Румен Радев: Моля се този Великден да е първият в една България без мафия и корупция!

Румен Радев: Моля се този Великден да е първият в една България без мафия и корупция!

/
/
/
507 Views

Румен Радев сподели мечтата си за една нова България!

Надеждите си за една наистина „нова“ България, България без мафия, лъжи, кражби, корупция и бедност, сподели президентът Румен Радев. Той се помоли този Великден да бъде двойно по-велик ден за родината ни, а оттук насетне страната да тръгне нагоре.

Румен Радев се моли за България и българите

Според държавния глава най-важното за тази цел вече се случи и е факт. Народът масово показа, че не иска ГЕРБ и Бойко Борисов в управлението на държавата. И каквито и обиди да хвърлят те, каквито и доводи да изтъкват, с властта им е свършено.

На 5 май Румен Радев ще даде мандата за съставяне на правителство на БСП.

Той заяви, че се надява България да получи своя редовен и добре управляван кабинет. Ако това обаче не стане, той е готов да състави служебно правителство, както го изисква законът и Конституцията.

Генерал Радев не пропусна да изрази възмущението и омерзението си от искането на ГЕРБ да наложи вето. „Това е нечувана наглост. Честните и прозрачни избори са приоритет и аз взех решение за скоростното обнародване на промените в Изборния кодекс.

Правителството на Бойко Борисов толкова години протакаше машинното гласуване и пречеше на българите зад граница да дадат своя вот. Толкова нереални бюлетини имаше, толкова измами. Затова да се бавят промените в Изборния кодекс е равносилно на безумие“, заяви президентът Румен Радев. И пожела светли, благословени, здрави и щастливи празници на всички българи.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]