img
Home / Разкрития / Скандалът на годината: Кирил Петков изневерява на жена си с Лена Бориславова (Кадри как я опипва)

Скандалът на годината: Кирил Петков изневерява на жена си с Лена Бориславова (Кадри как я опипва)

/
/
/
4375 Views

Упоритият слух, че между премиера Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова има нещо повече от чисто колегиални отношения, вече се потвърди.

В сайта Pik.bg бяха разпространени кадри, на които се вижда как мъж и жена, поразително приличащи на Лена и Петков се качват по стъпала в жилищна кооперация.

Според информатора, разпространил кадрите, това са именно министър-председателя и неговата подчинена, а видеото е заснето докато двамата отиват към тайната си квартира.

Не е тайна, че бракът на Кирил Петков с Линда Маккензи е компромисен, макар двамата да имат три деца. Семейното положение на Лена също не е „свободна“ – тя е сгодена за приятеля на Кирил Петков – Мирослав Иванов, и ако кадрите са окажат автентични, това ще е не скандалът на година, а скандалът на века.

Кирил Петков и Лена БориславоваНа 30-секундното клипче жененият с три щерки харвардски възпитаник дискретно опипва по задника спътничката си, която отключва входната врата и двамата нахлуват в апартамент, като затвършват входната врата и оставят всичко останало на въображението ни.

Видеото е от охранителна камера, а датата му е 20 юни 2021-а година. По това време Петков е икономически министър и води тежка битка с ББР. Лена Бориславова пък е юридически съветник, преди и двамата да започнат бурния си политически възход.

Не е ясно какво са правили Петков и Бориславова толкова рано сутринта в тази кооперация. Възможно е да са имали работна среща с други лица. Възможно е обаче да са отивали и по лични дела в апартамента. Така и не става ясно къде е заснето видеото.

Нещо повече – според непотвърдена информация, достигнала до ушите на Ко4, Лена е бременна. Очаква ли четвърто дете премиерът, предстои да разберем…

 

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

1 Comments

Твоят коментар