Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Жълто / Спукаха от бъзици ергена Виктор Стоянов в мрежата заради това видео! Вижте го

Спукаха от бъзици ергена Виктор Стоянов в мрежата заради това видео! Вижте го

/
/
/
277 Views

Мъже, чудите ли се защо над 20 жени са лудо влюбени в ергена Виктор Стоянов? Ключът към женските сърца е една ключова фраза. А именно – „Много мило!“.

Тази фраза е толкова любима на Виктор, че се е превърнала в паразитна, а пък на зрителите направо им излезе на пъпа. Неслучайно и от „Господари на ефира“ взеха ергена на подбив заради постоянното досадно повтаряне на думите „много мило“.

Независимо дали някоя от участничките му е направила комплимент, зарадвала го е с жест или пък просто се е спънала, Виктор винаги има готова реплика за всеки повод – „Много мило“.

Дори му излезе и прякор, като зевзеци вече го наричат в мрежата „Мистър Много мило“.

Е, колко пък да е мило? В повечето от случаите Виктор просто няма какво да каже или се опитва да избяга от конфузната ситуация и използва заучената фраза. Така обаче доста пъти се случва да я употреби ни в клин, ни в ръкав и да прозвучи адски нелепо.

„Много мило и много нагласено!“, „По сценарий е! Толкова си могат“, гласят част от коментарите под видеото, публикувано в страницата на „Господари на уеба“. Клипът е събрал над 100 000 лайка и има близо 200 коментара.

Вижте видеото, което стана истински хит ТУК:

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]