Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Разкрития / Стефан Янев: Гарантирам, че за 1 год. този кабинет ще върне нормалния живот на българите!

Стефан Янев: Гарантирам, че за 1 год. този кабинет ще върне нормалния живот на българите!

/
/
/
439 Views

Ген. Стефан Янев и министрите са готови да поемат управлението на държавата!

Да поемат управлението на държавата за по-дълъг период, са готови премиерът Стефан Янев и министрите на служебния кабинет на президента Румен Радев. Това не са само приказки, а нещо съвсем реално и то според редица експерти и социологически агенции.

Ген. Стефан Янев готов да управлява и след изборите

Очертаващите се нови предсрочни избори вещаят нова и още по-сигурна политическа криза. Огромна е вероятността партиите да получат почти същите изборни резултати, които и на 11 юли. И отново да не успеят да се разберат за съставяне на правителство.

Ако това стане, а то е крайно вероятно, то кабинетът на Румен Радев ще продължи управлението си още месеци наред като експертно правителство. И ще доведе започнатото до успешен край, пише dw.com.

„Тази година през есента са президентските избори, така че насрочването на трети парламентарни ще бъде изключено. На практика Радев и хората от служебния кабинет ще имат пълната власт в държавата. Нещо, което отсега се вижда, че народът иска“, коментират експерти.

Самият премиер ген. Стефан Янев е убеден, че за една година време, с темповете, с които се работи от първия ден на кабинета, животът на българите може и ще се промени из основи. А корупцията ще остане в миналото.

Започна се с чистка в редиците на МВР, днес излитат и областните управители на Бойко Борисов и ГЕРБ. Разкритията и оставките валят една след друга, при това само за седмица работа на служебното правителство.

Екс премиерът е на нокти и прави всичко по силите си, за да спаси кожата и да осигури повече гласове на ГЕРБ на изборите.

„Това няма как да се случи. Манипулираните избори бяха дотук! Мафията също! Главната ни задача е да предотвратим всякакви измами и схеми на предстоящите избори, което означава, че досегашните управници гарантирано остават в миналото“, убеден е Стефан Янев.

Източник: Портал 21

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]