img
Home / Жълто / Тотален хейт срещу гаджето на Денис Теофиков (Пълен бойкот на напористата Алекса и напъните й да става певица)

Тотален хейт срещу гаджето на Денис Теофиков (Пълен бойкот на напористата Алекса и напъните й да става певица)

/
/
/
254 Views

Гаджето на Денис Теофиков отнесе много хейт и обвинения след трагичната му смърт, видя Kliuki.net.

Докато преди мълчеше за връзката им, след кончината на певеца Алекса се зае да залива социалните мрежи с обяснения колко го е обичала и колко са били влюбени. А сега феновете на Денис съвсем настръхнаха, тъй като гримьорката обяви, че се влива в редиците на Пайнер. И дебютната й песен ще е посветена точно на него.

алекса гаджето на денис теофиков

Снимка: Инстаграм

Десетки се зарекоха да бойкотират парчето и да гласуват с емотикона палец надолу, дори и без да са го слушали. Възмущение се лее навсякъде в социалните мрежи още след като Алекса обяви парчето. Причината е убеждението, че силиконката иска да привлича внимание и да е известна, използвайки името на Денис.

Затова и излиянията й за любовта й с Теофиков не успяха да трогнат никого.

Още повече, че малко след трагичната му гибел тя започна да пуска свои голи снимки в социалните мрежи. Отпраши и на луксозна почивка в Истанбул месец след смъртта му.

Предвид цялото това негативно отношение към Алекса, можем само да гадаем за размерите на хейта, който я очаква след напъните й да се прави на певица.

Източник: Уикенд

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]