img
Home / Жълто / Тошко Йорданов женен за богаташка, Слави играл кючек на сватбата им с жива кокошка

Тошко Йорданов женен за богаташка, Слави играл кючек на сватбата им с жива кокошка

/
/
/
489 Views

Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов е женен за богаташка. Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова – Стефан, е предприемчив пловдивски търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси.

Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя.

Самата Деляна никога не е работила за друг освен за себе си. Притежава фирми и се води издател. От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна.

За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството. На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците, пише „Хотарена“. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в „Шоуто на Слави“ сценаристите се шегуват с водещия и  пускат част от сватбата на Тошко. „Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Плевен как подскача напето и дар не отстъпва!“.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]