img
Home / Жълто / Фики Стораро каза чао на чалгата! Ще става рокер

Фики Стораро каза чао на чалгата! Ще става рокер

/
/
/
259 Views

Фики Стораро казва „чао“ на чалгата. Това разкри популярният поп-фолк в предаването „Събота вечер“ по БНТ.

Това обаче не означава, че той спира с музиката, а напротив. Синът на Тони Стораро се насочва към рока и дори ще издаде албум с песни в този стил.

„Не мога да кажа изцяло „край“ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“, сподели той.

Припомняме, че Стораро показа завидни умения в по-твърдите музикални жанрове по време на участието си в две издания на риалитито „Като две капки вода“, където му се наложи да имитира куп известни световни изпълнители. Той се справи отлично и дори спечели Сезон №8.

Фики планира да организира концерт, за да представи албума. На него изпълнителят обеща да има много изненади, с много гост изпълнители. Той ще се състои към края на настоящата година.

Водещият Ники Станоев се поинтересува какво обича да слуша през свободното си време. „Колкото и в пространството да съм популярен като тежък чалгар, аз много обичам да слушам Стиви Уондър. Това е най-любимият ми изпълнител, закърмен съм с неговата музика. Няма негова песен, която да не знам. Особено като пътуваме по участия.

Много време прекарвам в колата си и най-често слушам Стиви Уондър, както и ар енд би и соул музика“, разкри певецът, който в „Капките“ впечатли жури и публика именно с имитация на „Isn’t she lovely“ на притежателя на 21 награди „Грами“.

Догодина той отбелязва 10 години на сцената и ще го отпразнува с голям концерт.

„Много бързо минава времето. На тази млада възраст имам две прекрасни деца. Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството“, смята Фики.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар