img
Home / Свят / Цеца Величкович пръсна половин милион за раждането на втория си внук (Певицата дава мило и драго за снаха си – Снимки)

Цеца Величкович пръсна половин милион за раждането на втория си внук (Певицата дава мило и драго за снаха си – Снимки)

/
/
/
231 Views

Снахата на Цеца Величкович роди преди два дена второ момче. Според слуховете свекървата развързала кесията и платила 616 хиляди динара за раждането на Кръстан.

Фолк легендата уредила Богдана в частна клиника, където само раждането струва 450  хиляди динара. Това обаче не е цялата цена, защото снахата и бебето прекараха известно време в реанимация, за което  Цеца брои още 38 хиляди. Ако бебето и родилката останат още 4 дни в родилния дом щастливата баба ще трябва да доплати сумата от още 128 хилядарки.

Величкович събра всичките си роднини и познати на щур купон във вилата си. На партито, на което имаше много ядене и пиене повечето гости грабнаха микрофона и се забавляваха с песни и танци до зори за раждането на сина на Велко. Който в един момент се качи на стол и се престраши да запее.

Гордият татко призна: „Много се напих, но от утре спирам алкохола, подготвям се за мача. Щастлив  съм, че Богдана ми роди още един син Кръстан”, откровен бе синът на Цеца Величкович.

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Твоят коментар