img
Home / България / Ще правим ли нови избори, заради кефа на някой си Слави Трифонов?

Ще правим ли нови избори, заради кефа на някой си Слави Трифонов?

/
/
/
381 Views

В изминалото време след изборите една от най-често повтаряните прогнози на социолози, политолози и журналисти е, че ако този парламент се срине, партията на Трифонов щяла да получи още по-висок резултат на нови предсрочни избори.

А едни нови избори ще ги платим от собствения си джоб. Всички ние – гласували, негласували, децата ни. Готови ли сме да го направим, за да може новоизлюпеният политик да задоволи своето его, ламтежа си за власт и кефа си. Ако изобщо ще работи този парламент, трябва да работи за хората, а не за някой, който тепърва ще се учи да става политик.

Всички помним широко рекламираните интервюта преди две години с тогавашния главен прокурор Цацаров и премиера Борисов. В тях Трифонов се сви и се уплаши и вместо да води, той се превърна по-скоро в слушател и наблюдател.

Дори и сега, след изборите, мълчанието му е странно и неразбираемо за обикновения избирател. Като втора политическа сила не е ли редно да обясни вижданията си по въпроси, тревожещи всички? Или просто не знае какво да каже?

​Очевидно е, че кризата ще бъде дълга и продължителна и ще има много измерения – здравни, икономически, социални. За пръв път след Втората световна война сме в криза, която взема и човешки жертви. За съжаление, сме на челните места по загуба на човешки животи. Ето защо за всички е важно какви хора ни управляват. Така и не знаем какво точно ще се случва. Очевидно е, че отговорът на тези въпроси е в ИТН.

А за цирка, който се разигра в първите дни в новия парламент, с обиди, крясъци и тропане по банките просто не ми се говори. Срам ме е.

 Владимир Ганчев, Силистра

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]