Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 248

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thlgjwmo/news.ko4.bg/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 249
img
Home / Дом и градина / 40 дена четете тази молитва за изчистване на родови проклятия, изключително силна, само вижте какво ще стане

40 дена четете тази молитва за изчистване на родови проклятия, изключително силна, само вижте какво ще стане

/
/
/
652 Views

Молитва, която помага да очистите рода си от проклятия!

Можете да очистите кармата си с помощта на молитва “За очистване на рода”. Тя премахва “кармичните” или родствените проблеми на няколко поколения, като увреждане на плода или родово проклятие.

Може да става въпрос за грях, извършен в минало поколение, но преминал в следващо “поради греховете на родителите”. Това могат да бъдат нашата карма и нашите грехове, извършени този или предишен живот. Всички те ни влияят тук и сега.

В тази молитва искаме Божията прошка за греховете и грешките на нашите предци, за да спрем да бъдем отговорни за престъпленията, които се били извършени според закона на кармата.

Чрез измолване опрощението на греховете на предците и почистването на енергийното поле от рода може да се прекъсне кармичната връзка и да започнем своя живот, без да сме отговорни за минали действия и да се освободим от “родови” проклятия. Пречистването трябва да се извършва ежедневно в продължение на 40 дни.

Пречистване на кармата чрез молитви:

Прочетете молитвата “Отче наш”:
Отче наш, Ти, който си на небето! Да се свети името Ти, да дойде Твоето царство, да бъде Твоята воля както на небето, така и на земята. Насъщния хляб дай ни днес; И прости ни дълговете, както ние прощаваме на длъжниците си; и не ни води в изкушение, а ни избави от всяко зло. Защото Твое е царството, силата и славата. Амин.”

Прочетете молитвата “Богородице, радвайте се”:
Богородице Дево, радвай се, Благодатна Мария, Господ е с теб, благословена ти жена и благословен да е плодът в утробата ти, защото си родила Спасителя на душите ни. Амин.”

Прочетете молитвата “За пречистването на рода”:
“Господи, моля те прости ми за всички онези, които волно или неволно съм обидил в този и в миналия ми живот. Господи, аз прощавам на всички, които са ме обидили, волно или неволно, в този или в миналия ми живот. Господи, моля те, прости на всичките ми мъртви роднини. Господи, моля те, прости на всичките ми живи роднини.

Господи, моля те, прости за всички хора, които волно или неволно, моите предци са обидили с думи, дела или мисли. Господи, моля Те, очисти, изцели и защити мен, моето семейство и целия мой род чрез силата на Светия Дух, светлината, любовта, хармонията, силата и здравето. Господи, моля те, очисти рода ми. В името на Отца, на Сина и на Светия Дух. Амин.”

Прочетете благодарствената молитва:
“Господи, благодаря Ти за всичко, което ми даваш. Благодаря за Силата на твоя Свят Дух, за всички сили на Светлината, за Небето, за Земята и за всички светии, които се молят на Господ с мен за моето опрощение.”
Повторете всички молитви три пъти.

Източник: Читалня

Какво мислиш за това?
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]